Política de privacitat

Política de privacitat

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de MERITXELL FONOLL i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recaptem, explicant:

 • Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
 • Per quines finalitats demanem les dades que li demanem.
 • Quina és la legitimació per al seu tractament.
 • Durant quant de temps els conservem.
 • A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
 • Quins són els seus drets.

Responsable

MERITXELL FUNOLL ESTRADA (47957748B)
c/ Sant Jordi 5
08560, Manlleu (Barcelona)
info@merceriasantjordi.com

Finalitats, legitimació i conservació dels tractaments de les dades enviades a través de:

FORMULARI DE CONTACTE

 • Finalitat: Facilitar un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar les seves sol·licituds d’informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes i serveis, inclusivament per mitjans electrònics, si marca la casella d’acceptació.
 • Legitimació: El consentiment de l’usuari a sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i a marcar la casella d’acceptació d’enviament d’informació.
 • Conservació: Fins un cop resolta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa dels mateixos.

FORMULARI DE REGISTRE

 • Finalitat: Donar-li d’alta com a usuari i permetre’ls l’accés als serveis reservats a usuaris registrats del nostre web i informar dels nostres productes i serveis, inclusivament per mitjans electrònics.
 • Legitimació: Consentiment de l’usuari. Interès legítim de l’responsable en mantenir informats els seus clients sobre els seus productes i serveis.
 • Conservació: Fins que l’usuari registrat sol·liciti la seva baixa i posteriorment durant els terminis legalment previstos. Enviaments comercials: fins que l’usuari sol·liciti la seva baixa.

FORMULARI DE COMPRA

 • Finalitat: Gestionar les seves comandes de compra i, si s’escau, donar-li d’alta com a usuari registrat del web. Informar dels nostres productes i serveis, inclusivament per mitjans electrònics.
 • Legitimació: Execució de l’contracte de venda. Consentiment de l’usuari. Interès legítim per informar als nostres clients sobre els nostres productes i serveis.
 • Conservació: Mentre duri la relació contractual i, finalitzada aquesta, durant els terminis de conservació exigits legalment per atendre eventuals responsabilitats. Fins que l’usuari registrat en sol·liciti la baixa. Enviaments comercials: fins que l’usuari sol·liciti la seva baixa.

ENVIAMENT DE CORREUS ELECTRÒNICS

 • Finalitat: Contestar les seves sol·licituds d’informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes.
 • Legitimació: El consentiment de l’usuari a sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic.
 • Conservació: Fins un cop contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

Obligació de facilitar les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o, si s’escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.
Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds i / o prestar-li els serveis que pugui contractar, de manera que, si no ens les facilita, no podrem atendre correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

Destinataris de les seves dades

Les seves dades són confidencials i no se cediran a tercers, llevat que hi hagi obligació legal.

Drets en relació amb les seves dades personals

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s’hagi atorgat pel tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

Igualment, pot exercir els següents drets:

 • Sol·licitar l’accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
 • Sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins per als quals van ser recollides.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
 • Sol·licitar l’oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos que preveu la normativa.
 • Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

On i com sol·licitar els seus Drets:

Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades en l’apartat A), indicant la referència “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Protecció de Dades (www.agpd.es).

Cookies

Aquesta pàgina web pot utilitzar cookies però que en cap cas tracten dades de caràcter personal, capten hàbits de navegació a l’usuari i no són utilitzades amb fins publicitaris, i que per tant queden exceptuats del compliment de les obligacions establertes en l’article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació.

Seguretat de les seves dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats.

Actualització de les seves dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos.

No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

La present Política de Privacitat pot ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través de aquest web.

Contacta amb nosaltres

Si tens algún dubte o vols compartir algún projecte amb nosaltres, posa’t en contacte amb nosaltres a través del formulari o bé:

C/ Sant Jordi, 5
08560 Manlleu, Barcelona

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE MERCERIA SANT JORDI
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@merceriasantjordi.com.